volg mij op Facebook volg mij op Twitter volg mij op Hyves volg mij op Hyves
Dakar 2011 Nieuws Stages

Etappe 11 - Arica > Arequipa

Etappe 11 - Arica > Arequipa

De eerste dag van de Dakar in Peru worden er 2 special stages verreden en extra kilometers voor de motorrijders. Na een dag afwisseling tussen off-piste en rivierbeddingen, zullen de motorrijders nu profiteren van een moment van kameraadschap: een speciaal bivak zal opgezet worden voor hun voordat ze Peru gaan ontdekken. Een concept, dat sinds het kamp van Foum Zguid in Marrokko niet meer is uitgeprobeerd. De assisentievoertuigen zijn niet toegestaan in het bivak voor onderhoud, waardoor de motorrijders en quadrijders alleen elkaar kunnen assisteren. → lees reacties

De keuring

De keuring

Vandaag worden alle deelnemende voertuigen aan de rally gekeurd door de organisatie in Mar del Plata. Tim en zijn team moesten zich daar vanmiddag 17.30 locale tijd melden. 

 

→ lees meer

Tussentijden

DE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN Ger was om15-01-2011 | 19:47 was de laatste die nog kans maakt op de prijs

Uit alle goeie inzendingen wordt een winnaar getrokken!!

Ook vandaag gaan we weer een prijs weg te geven!! Wil jij vandaag kans maken op een Mc Gregor vest in Tim's Dakar design? Raad op welke positie Tim vandaag zal finishen, en vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet Win jij dat mooie Mc Gregor vest !!


Hier onder kun je de tussentijd vinden van stage 13

Plek
Naam
Achter op 1ste
Waar
52e
Tim Coronel
00:51:21
GEFINISHT

TRUCK


39e
Pascal de Baar
00:48:27
GEFINISHT
→ lees reacties

Tim gestart

PRIJSVRAAG GESLOTEN. Jozef was om 04:01 uur de laatste die nog kans maakt op de prijzen.

Tim is zojuist gestart aan stage 12. De monteur hebben top werk geleverd!! Ook Pascal, Martin en Ed zijn we heel erg dankbaar die hebben Tim vanmorgen naar de Finish gebracht. Kortom stuk voor stuk helden!!

We zullen uit alle goeie inzendingen de winnaar er uitloten!!

Omdat Tim nog gewoon in de rally zit kun je vandaag een MEGA prijzen pakket winnen!! Raad JIJ
op welke positie Tim vandaag zal finishen, vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet Win jij dat MEGA prijzen pakket !!


Hier onder kun je de tussentijd vinden van stage 12

Plek
Naam
Achter op 1ste
Waar
44e
Tim Coronel
05:41:19
GEFINISHT

TRUCK


39e
Pascal de Baar
11:18:52
GEFINISHT
→ lees reacties

Tussentijden

Omdat Tim's uitslag van stage 11 nog niet bekend is wordt de winnaar later pas bekend gemaakt.

We zullen uit alle goeie inzendingen de winnaar er uitloten!!

Gisteren waren we al gek geworden maar vandaag flippen we de pan uit!!! Je kunt vandaag kans maken op een SUPER SUPER prijzen Pakket?  Raad JIJ op welke positie Tim vandaag zal finishen, vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet Win jij dat Super Super prijzen pakket !!

Hier onder kun je de NL starttijd vinden van stage 11

Plek
Naam
Achter op 1ste
Waar
40e
Tim Coronel
00:54:40
op Wp 2

TRUCK


38e
Pascal de Baar
UITGEVALLEN

→ lees reacties

Tussentijden

Uiteindelijk is Tim vandaag 22e geworden er waren 9 mensen die dat goed hadden. We hebben door middel van een computer programma de winnaar daar uitgeloot. Wij willen Marcella feliciteren want die kwam als winnaar uit de bus. 


PRIJSVRAAG IS GESLOTEN Dave was om 22:16 uur de laatste die nog mee doet om de prijs.

We zullen uit alle goeie inzendingen de winnaar er uitloten!!


We zijn hier vandaag helemaal GEK geworden!! Je kunt vandaag kans maken op een Super prijzen Pakket?  Raad JIJ
op welke positie Tim vandaag zal finishen, vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet Win jij dat Super prijzen pakket !!

Hier onder kun je de NL starttijd vinden van stage 8

Plek
Naam
Starttijden
Waar
22e
Tim Coronel
02:34:21
GEFINISHT

TRUCK


26e
Pascal de Baar
00:48:32
op Wp 2
→ lees reacties

Etappe 9 - Klaar voor de start...vast!

Copiapo 11 januari 2011 – Tim Coronel heeft ook de negende etappe van Copiapo terug naar Copiapo zonder al te veel grote problemen weten te finishen. De 235 kilometer lange etappe werd ingekort, maar was hierdoor niet minder zwaar. De etappe ging wederom dwars door de Atacama woestijn, waar hoge duinen en vlakke snelle stukken zand elkaar afwisselden. Coronel kende weinig problemen en finishte als 22ste vandaag.

→ lees meer

Tussentijden

Uiteindelijk is Tim gisteren 22e geworden en Mattijs was de eerste die dat in heeft gevuld! Bij deze willen wij Mattijs feliciteerden.

PRIJSVRAAG IS GESLOTEN..

Het Laatste nieuws wat ik kan vertellen over Pascal de Baar is dat hij nu hulp krijgt van Marty van de Oever van Team staalbouwexpress. Ze zijn bezig de truck van Pascal weer op ze wielen te zetten.

Herma Roesink kreeg zonet een telefoontje van Martin Roesink dat de truck van Pascal de Baar, Martin Roesink en Ed Wigman op z'n kant in de duinen ligt. Vannacht ging het mis in de duinen. Het was heel erg donker en doordat ze het niet goed konden zien zijn ze van een duin gegleden. Daarbij kwamen ze op de kant terecht. Niemand gewond, alleen alles onder het zand. Johan Elfrink (zie ook hun site) heeft ze geprobeerd overeind te trekken, maar toen rolde de truck door en zijn ze op de andere zijkant terecht gekomen in een moeilijke positie. Johan Elfrink kon ze zo niet meer helpen. Pascal is nu bezig om een bulldozer o.i.d. te regelen. Ook probeert hij bij de organisatie of ze nog extra tijd kunnen krijgen omdat ze in de assistentie klasse rijden.

Wordt vervolgd zodra ik meer weet. Groetjes Herma

Ook vandaag gaan we weer een prijs weg te geven!! Wil jij vandaag kans maken op een Autostyle Pakket?  Raad dan als EERST op welke positie Tim vandaag zal finishen, en vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet Win jij dat mooie Autostyle pakket !!

Hier onder kun je de NL starttijd vinden van stage 8

Plek
Naam
Achter op 1ste
Waar
21e
Tim Coronel
01:55:27
GEFINISH

TRUCK


36e
Pascal de Baar
15:17:00
Starttijd

Foto: Tim onderweg in stage 9

→ lees reacties

Etappe 8 - Tim Coronel blijft verbazen

Copiapo 10 januari 2011 – Ook tijdens de lange etappe van Antofagasta naar Copiapo blijft Tim Coronel weer verbazen. Om hem heen vallen de deelnemers met bosjes uit of komen midden in de nacht aan in het bivak, maar Coronel lijkt het prima naar zijn zin te hebben met de McRae 4x2 evo2 Buggy van het ProDakar Team en is elke dag nog voor het donker binnen. Zeven etappes lang rijdt Tim beheerst en zonder al te grote problemen zijn etappes en ook tijdens de zware 508 kilometer lange etappe naar Copiapo ging het weer voorspoedig. Coronel ging als 26ste van start en kwam op een voorlopige 23ste plaats binnen als tweede Nederlander.

 

→ lees meer

Tussentijden

Uiteindelijk is Tim 23e geworden en Leon was de eerste die dat in heeft gevuld! Bij deze willen wij Leon feliciteerden.

DE PRIJSVRAAG IS GESLOTEN!! Henkie om 23:55 is de laatste die nog kans maakt op de prijs.

Wil jij vandaag kans maken op een digitale HD video camera van GE? Raad dan als EERST op welke positie Tim vandaag zal finish, en vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet Win jij die mooie camera!!Hier onder kun je de NL starttijd vinden van stage 8
Plek
Naam
Starttijden
Waar
23e
Tim Coronel
03:50:50
GEFINISHT

TRUCK


30e
Pascal de Baar
03:12:01
op Wp 7
→ lees reacties

Beste klassering Tim Coronel tijdens 7de etappe

Antofagasta 9 januari 2011 – Tim Coronel is na de rustdag weer verder gegaan waar hij gebleven was. Tijdens de ingekorte etappe van Arica naar Antofagasta vloog Coronel werkelijk door de duinen en kwam als voorlopig 28ste over de streep. De McRae 4x2 Buggy hield zich goed en Tim pakte zijn, tot nu toe, beste klassering.

→ lees meer

Tussentijden

Uiteindelijk is Tim 25e geworden en Willem was de eerste die dat in heeft gevuld! Bij deze willen wij Willem feliciteerden.

VANAF NU IS DE PRIJSVRAAG GESLOTEN!! Tris was om 18:27 de laatste die nog kans maakt op het horloge


Ook vandaag gaan we weer een prijs weg te geven!! Wil jij vandaag kans maken op een TW-Steel horloge?  Raad dan als
EERST op welke positie Tim vandaag zal finishen, en vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet WIN jij dat mooie TW-Steel horloge!!

Hier onder vindt je de NL tijden van de start van de stage 7.


Plek
Naam
Achter op 1ste
Waar
26e
Tim Coronel
02:02:27
GEFINISHT

TRUCK


32e
Pascal de Baar
03:27:15
GEFINISHT
→ lees reacties

Tussentijden

Uiteindelijk is Tim gisteren 32e geworden en Ton Fokker was de eerste die dat in heeft gevuld! Bij deze willen wij Ton Fokker feliciteerden.

De prijsvraag is GESLOTEN  Rienk was om 00:09 uur de laatste die nog kans maakt op de prijs.

Ook vandaag gaan we weer een prijs weg te geven!! Wil jij vandaag kans maken op een Mascot softshell jas?  Raad dan als EERST op welke positie Tim vandaag zal finishen, en vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet WIN jij die mooie softshell jas van Mascot!!

Net ( 14.16 uur) Martin Roesink aan de lijn. Alles was goed met hun. Gisteravond nog menigeen geholpen, waar onder een gekantelde vrachtwagen weer overeind getrokken. Daarna de buggy's om hen heen verzameld en weer aan de praat gekregen. Daarna gaan slapen en vanmorgen bij het licht worden onder begeleiding van een helicopter naar het bivak gereden. Pierre Blom heeft ook de rally gestaakt, is volgens Martin erg ziek. Ook heerst er buikgriep in de racetruck. Dit was het laatste nieuws over de SilverBullet van Pascal.

 Met dank aan:   Herma Roesink

Organisatie haalt alle deelnemers die nog op de proef van gister zitten uit de woestijn. Via de weg kunnen ze dan naar het bivak en wie voor 16:00 uur NL tijd klaar is mag nog starten.

Hier onder vindt je de starttijden die de organisatie voorlopig aan alle deelnemers heeft gegeven. Deze tijden kunnen nog wijzigen omdat nog lang niet alle deelnemers gefinisht zijn. Voor alle rijders die nog in de duinen staan geld dat ze tot16:00 uur (NL Tijd) kunnen starten aan de proef van vandaag.

Plek
Wie
Achter op 1ste
Waar
32e
Tim Coronel
04:28:02
FINISH
84e
Pierre Blom

Uitgevallen

TRUCK


32e
Pascal de Baar
03:04:50
op Wp 5
→ lees reacties

Tussentijden

Uiteindelijk is Tim gisteren 40e geworden en Mattijs Versteeg was de eerste die dat in heeft gevuld! Bij deze willen wij Mattijs Versteeg feliciteerden.


De prijsvraag is GESLOTEN  Mark was om 00:32 uur de laatste die nog kans maakt op de prijs.

Ook gisteren kon je weer een prijs weg te geven!! Wil jij vandaag kans maken op een Tutti Milano horloge?  Raad dan als EERST op welke positie Tim vandaag zal finishen, en vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet WIN jij dat mooie horloge van Tutti Milano!!


Dit zijn de NL tussentijden van de special stage!!
Plek:
Naam:
Achter op de 1e:
Waar:
40e
Tim Coronel
04:31:49
FINISH
85e
Pierre Blom
04:27:15
op Wp 11

Dees Beffie

Uitgevallen

TRUCK


37e
Pascal de Baar
03:17:09
op Wp 11
→ lees reacties

Tussentijden

Uiteindelijk is Tim gisteren 60e geworden en Casper was de eerste die dat in heeft gevuld! Bij deze willen wij Casper feliciteerden.


De prijs vraag is GESLOTEN Maarten was de laatste om 21:38 uur doe nog meedoet om de prijs


Ook vandaag gaan we weer een prijs weg te geven!! Wil jij vandaag kans maken op een Autostyle Pakket?  Raad dan als EERST op welke positie Tim vandaag zal finishen, en vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet Win jij dat mooie Autostyle pakket !!


Dit zijn de  NL tussentijden van de special stage!!
Plek:
Naam:
achter op de 1e
Waar:
60e
Tim Coronel
01:05:48
GEFINISHT
86e
Pierre Blom
01:30:54
GEFINISHT
104e
Dees Beffie

Uitgevallen

TRUCK


38e
Pascal de Baar
01:19:47
GEFINISHT
→ lees reacties

Tussentijden

Uiteindelijk is Tim gisteren 85e geworden en John den Bekker was de eerste die dat in heeft gevuld! Bij deze willen wij John feliciteerden.

Prijs vraag GESLOTEN Marcel | 04-01-2011 | 23:41 was de laatste die nog mee deed om de prijzen. Morgen maken we bekend wie er gewonnen heeft.

Ook vandaag gaan we weer een prijs weg te geven!! Wil jij vandaag kans maken op een Mc Gregor vest in Tim's Dakar design?  Raad dan als EERST op welke positie Tim vandaag zal finishen, en vul dat in bij de reacties onderaan dit bericht. En wie weet Win jij dat mooie Mc Gregor vest !!

Hier onder vindt je de starttijden van Tim, Dees, Pierre en Pacal
Plek:
Naam:
Achterstand op 1e
Waar:
85e
Tim Coronel
02:41:20
op Wp 11
96e
Dees Beffie
02:45:05
op Wp 10
114e
Pierre Blom
03:41:56
op Wp 9

TRUCK


52e
Pascal de Baar
03:15:12
FINISH
→ lees reacties


Bekijk het nieuws archief