volg mij op Facebook volg mij op Twitter volg mij op Hyves volg mij op Hyves

Pipelife: Inovatieve sponsor steunt Maxxis Super B Team

Pipelife: Inovatieve sponsor steunt Maxxis Super B Team

Pipelife is één van de grootste producenten van kunststof leidingsystemen in Europa. Sinds 1947 ontwikkelt, produceert en levert de vestiging in Enkhuizen een compleet en trendsettend programma leidingsystemen Hierbij moet je denken aan elektro-, riolerings-, gas-, water- en drainage buizen en hulpstukken Tijdens de infratech beurs heeft Pipelife twee doelstellingen, het in de markt zetten van het nieuwe systeem Raineo en relatiebeheer.  Verder is Pipelife dit jaar partner van het Maxxis Dakar Team Powered by Super B en om aandacht te vestigen staat de 2013 Maxxis Super B Dakarbuggy op de stand met daaraan gekoppeld een mooie actie.

Raineo,dé oplossing voor het beheer van regenwater
Wij ervaren allemaal de huidige uitzonderlijke weersomstandigheden als gevolg van klimaatveranderingen op aarde: overmatige regen, lange periodes van droogte, warmte en plotselinge overstromingen. Plotselinge overstromingen en het gebrek aan oplossingen voor watermanagement hebben bijgedragen aan erosie, watervervuiling en zelfs hogere belastingen. Zonder een systeem zoals de gepatenteerde Raineo® oplossing die Pipelife nu vol trots aanbiedt, zullen we nooit in staat zijn water op een effectieve wijze te verzamelen, vast te houden en opnieuw te gebruiken.

Raineo® voorkomt watervervuiling en overtollig water maar kan ook fungeren als water-opslag. Het opgeslagen, herbruikbare water kan vervolgens worden gebruikt voor sanitaire doeleinden of irrigatie. Raineo® zal decennia lang zorgdragen voor deze waardevolle bron, op welke manier het dan ook wordt toegepast.

Dakar Twitter actie
Volg Pipelife via Twitter op @PipeLifeNL, maak een foto van de buggy op de stand van Pipelife op de infratech beursen en Tweet deze met #dakarpipelife en maak kans op een TW Steel Dakar horloge!
« Ga terug

Reageren